3 sits bäddsoffa

Populära 3 sits bäddsoffor.

populär 3 sits bäddsoffa
Populär 3 sits designer bäddsoffa.

3 sits bäddsoffa i nedfällt läge som säng
3 sits bäddsoffan i nedfällt läge har bildat en färdig madrass.

 

bäddad bäddsoffa 3 sits med bäddmått
Soffan har förvandlats till en dagbädd eller sängplats med bäddmått 210 * 115 cm

Bäddsoffa 3 sits

Pris : 9139 :-

Köp den här!

Vår populäraste 3 sits bäddsoffa från med Dansk design från designern Per Weiss. Soffan är 210 cm bred och ger plats för 3 sittplatser med komfortabelt med utrymme. När vi ändå pratar komfort så kan vi passa på att nämna att denna soffa även har helt fristående pocketfjädrar som individuellt formar sig efter din kropp och gör att du både sitter och ligger riktigt skönt i denna soffa. Ryggstödet går att enkelt fälla i 3 olika lägen på denna bäddsoffa så att du kan sitta helt upprätt dom bilden överst till vänster visar, du kan även fälla ryggstödet något mera i en mer halvliggande vinkel om du till exempel vill luta dig tillbaka något mer och lägga upp benen på ett bord eller en skön fotpall och avnjuta en film. Sen har vi givetvis även det helt fällda läget som skapar en madrass med bäddmåtten 210 * 115 cm.

Ben i stål, dynor i textil och stomme i trä. Detta är en kvalitetsmöbel för dig som eftersträvar hög komfort och en klassisk stil som står sig över tid och behåller sitt värde.

bäddsoffa i skinn
Svart designer 3 sits bäddsoffa här sett framifrån i uppfällt soffläge.

bäddsoffa svart läder
Svart bäddsoffa i läder här sett bakifrån i uppfällt läge.

 

svart bäddsoffa i skinn - läder utfälld
Bäddsoffan i skinn i utfällt läge har skapat en sängplats.

Designer 3 sits bäddsoffa

Pris : 9395 :-

Köp den här!

Snygg och populär svart 3 sits Dansk designer soffa, soffan har ett fällbart ryggstöd vilket kan fällas i 3 olika steg, du ser det mest upprätta läget samt det helt nedfällda i bilderna ovan. Ryggstödet går även att enkelt fälla i ett mellanläge som möjliggör en mer tillbakalutad position utan att ligga ned helt, kombinera detta läge med en snygg och bekväm sittpuff så har du skapat en egen divan. Fullt nedfälld så bildar soffan en madrass med bäddmåtten 200 * 110 cm som erbjuder komfortabel sängplats för två personer. Bredd 200 cm, Höjd 79 cm, Djup 100 cm. Material: Konstläder. Mått på madrass i nedfällt läge 200 * 110 cm.

3 sits bäddsoffa i skinn läder
Billig 3 sits bäddsoffa i skinn.

3 sits bäddsoffa i skinn bakifrån med ryggstöd
3 sitts bäddsoffa i konstläder med fällbart ryggstöd.

 

bäddsoffa nedfälld och utbäddad som säng, bäddmått
3 sits bäddsoffa i skinn i nedfällt läge som säng.

Billig bäddsoffa 3 sits

Pris : 3895 :-

Köp den här!

Populär och billig 3 sits bäddsoffa i konstläder, soffan är tillverkad i PU läder vilket innebär att man har behandlat det understa lagret på skinnet med ett konstmaterial för att ge det både extra tålighet samt att göra skinnet skönare att sitta på samt även snyggare. Ryggen fälls enkelt på soffan och bildar på det sättet en bekväm madrass med bäddmåttet 194 * 115 cm. Denna soffa har även en smart förvaring under sittdelen vilket möjliggör förvaring av sängkläder, bäddmadrass eller varför inte tv spel, filmer, tidningar och annat som är bra att ha i anslutning av en snygg och bekväm soffa. Perfekta soffan för studentrummet då den inte bara är snygg utan även tålig, enkel att göra ren genom att bara torka av.

Bäddsoffa 3 sits

3 sits bäddsoffan är är en riktig klassiker, just på grund av den perfekta kompromissen med storleken där den går in i de flesta hem och rum utan att ta för mycket plats, man kan placera den framför tv:n i vardagsrummet eller varför inte i gästrummet. Här är det vanligt att många väljer att kombinera detta med att sätta upp en tv i gästrummet och även förvara barnens tv spel i samma rum vilket skapar den perfekta kompromissen att barnen har ett lek och tv-spels rum på dagtid och när man får gäster har man möjligheten att bara bädda ut soffan och erbjuda en generös extra sängplats för gästerna. Du har även som du ser ovan möjligheten att välja en modell som är både lätt att göra rent samt erbjuder förvaring, den perfekta kombinationen om du planerar att inreda och möblera ett barn / gästrum. Har du ett litet mindre rum och inte får plats med 3 sitsaren så kan du givetvis uppnå det samma med en 2 sits soffa. Tänk då på att dessa är av framåtbäddad modell och tar mer plats framför soffan i utfällt läge samt kan ha en skrangligare konstruktion.