Bäddsoffa med divan

Populära bäddsoffor med divaner.

designer bäddsoffa med divan
Vår populäraste designer bäddsoffa med divan och armstöd. Soffan gör sig även utmärkt som en hörnsoffa då den har armstöd och en flyttbar divan del.

Clubber bäddsoffa med divan

Pris : 8750 :-

Köp den här!

Designer bäddsoffa med divan.

Populär designer bäddsoffa med armstöd och flyttbar divan från den Danska designern Per Weiss. Soffan går även utmärkt att placera i ett hörn då den har stabila armstöd och i och med att divandelen är flyttbar så ändrar du lätt om konfigurationen så att den passar alla hörn förutsatt att du har en vägg som är mer än 233 cm lång vilket är soffans bredd på dess bredaste punkt. Ryggstödet är ställbart i tre olika lägen, ta gärna en titt på videon ovan för att se vilka olika lägen soffan går att ställas i lägg även märke till hur lätt det är att förvandla den från soffa till sängplats med en enda rörelse.

Komfort och relax.

Komfort i särklass då madrassen utgörs av fristående fjädrar som individuellt formar sig efter din kropp oavsett om du sitter, ligger eller halvligger i det mer bakåtlutade “solstols” läget.

Material och mått.

Tillverkad med en stomme i trä, dynor i textil och underrede i stål är detta en möbel som håller och behåller sitt värde.

I nedfällt läge skapas en bäddmadrass med måtten 210 * 115 cm.

 • Bredd: 233 cm
 • Höjd: 77 cm
 • Djup: 92 cm
 • Storlek: 3 sits soffa
 • Material: Trä, Textil, Stål
 • Färg: Grå
 • Sitthöjd:  40 cm

 

Grå bäddsoffa med divan 3 sits
Populär och prisvärd grå 3 sits bäddsoffa med divan.

bäddbar 3 sits soffa med divan
Samma 3 sits soffa sedd i vinkel, lägg märke till plats för förvaring i soffan.

Billig 3 sits bäddsoffa med divan.

Pris : 4595 :-

Köp den här!

 Väldigt populär billig och prisvärd bäddsoffa med divan med plats för 3 sittplatser och en flyttbar divandel. Du kan montera divandelen på vilken sida du vill för att soffan bättre ska passa in i ett hörn och ge dig divanen på den sida som passar dig och ditt hem bäst. Bäddas enkelt ut och ger en bekväm säng med sängplats för två. Passar lika bra i vardagsrummet som gästrummet och är ett riktigt bra val att ha när familj och vänner dyker upp på besök och det behövs lite extra sovplatser.

Förvaring

Du har även i denna modell en väldigt smart förvaringslösning där divandelen är ihålig och går att fylla upp med saker, varför inte förvara kuddar, täcke, påslakan och bäddmadrass direkt i soffan så slipper du spendera garderobsplats till detta när det inte används.

 • Bredd: 232 cm
 • Höjd: 88 cm
 • Djup: 148 cm
 • Storlek: 3 sits soffa
 • Bäddmått: 203 * 132 CM
 • Färg: Mörkgrå
 • Sitthöjd:  44 cm

 

svart bäddsoffa skinn
Prisvärd 3 sits bäddsoffa med divan i svart PU läder.

svart bäddsoffa i läder med divan
Samma svarta soffa syns här i vinkel snett framifrån.

 

bäddsoffa i sängläge utbäddad som madrass
Soffan i nedfällt läge ger två generösa sängplatser, men fler kan samsas om det kniper.

Svart skinnbäddsoffa

Pris : 5695 :-

Köp den här!

Populär svart skinnbäddsoffa med divan, soffan är 298 cm bred vilket gör den till en väldigt generös 3 sits soffa där en av sittplatserna dessutom har en divandel. Soffan är tillverkad i så kallat PU läder vilket är ett lädermaterial där det understa lagret av lädret har behandlats med ett konstmaterial, detta ger extra slitstyrka och även en snygg finish och speciell look. Modellen går även att få i mörkbrunt . Stabil stomme i trä med skumstoppade dynor. Generöst bäddmått på hela: 268 * 113 cm.

Detta är ett ypperligt val för dig som letar en bäddsoffa med divan som kan kommas att användas mycket av barn och oförsiktiga vuxna. Materialet i denna möbel gör att den är väldigt lätt att rengöra och när ett spill i en soffa av textil kan vara katastrofalt och innebära en permanent skönhetsfläck så räcker det här oftast med att man torkar av spillet med en trasa, våttorkar och sen torkar torrt som sista steg för att det ska se ut som att olyckan aldrig hänt. Tänk dock på att fälla soffan och även torka mot själva stommen om vätska eller spill åkt ner i någon skarv. Slarvar man med det kan denna fukt skada själva stommen och mögel och röta kan bildas mot trät över tid, onödigt när man har en soffa som är så enkel att rengöra.