Bäddsoffa skinn

Populära bäddsoffor i skinn och läder.

bäddsoffa skinn läder svart
Snygg svart designer bäddsoffa i skinn / läder

svart-skinn-bäddsoffa-läder
Svart bäddsoffa i läder sedd från sidan.

 

snygg design bäddsoffa-skinn-vit
Samma bäddsoffa i skinn finns även i vit som färgalternativ.

Designer bäddsoffa skinn

Pris : 5500 :-

Köp den här!

Snygg designer bäddsoffa i skinn / läder som går att få i antingen svart eller vit modell. Minimalistisk, snygg och modern look i kombination med komfort och ett extremt bra pris gör denna bäddsoffa i skinn till en given kandidat för dig som inte är villig att kompromissa.

Ryggstödet på bäddsoffan går att justera i tre olika lägen så att man kan sitta upprätt, eller i ett mer tillbakalutat relax läge samt helt nedfällt när bäddsoffan blir till säng. Bekväm soffa att sitta i men inte för mjuk vilket är viktigt när man ska sova i den för en god nattsömn.

Soffan går att fås i svart eller vit där materialet är PU läder eller så kallat konstläder.

Mått på bäddsoffa i skinn

Bredd: 196 cm
Höjd: 86 cm
Djup: 93 cm
Sitthöjd: 40 cm
Bäddmått: 126 x 196 cm

Material

Stål, konstläder, kallskum

Till denna bäddsoffa i läder finns även tillhörande fåtölj och fotpall om man vill komplettera soffan med en komplett serie och skapa en enhetlig soffgrupp.

bäddsoffa i skinn
Svart designer bäddsoffa i skinn här sett framifrån i uppfällt soffläge.

bäddsoffa svart läder
Svart bäddsoffa i läder här sett bakifrån i uppfällt läge.

 

svart bäddsoffa i skinn - läder utfälld
Bäddsoffan i skinn i utfällt läge har skapat en sängplats.

Designer bäddsoffa skinn

Pris : 9395 :-

Köp den här!

Snygg och populär svart 3 sits Dansk designer soffa tillverkad i läder look textil, bäddsoffan har ett fällbart ryggstöd vilket kan fällas i tre olika steg, du ser det mest upprätta läget samt det helt nedfällda i bilderna ovan. Ryggstödet går även att enkelt fälla i ett mellanläge som möjliggör en mer tillbakalutad position utan att ligga ned helt, perfekt för en stund framför tv:n när man ska titta på film eller när man bara vill luta sig tillbaka och läsa en god bok. Fullt nedfälld så bildar soffan en 200 cm bred madrass som utan problem erbjuder komfortabel sängplats för två personer. Bredd 200 cm, Höjd 79 cm, Djup 100 cm. Material: Läder look textil. Mått på madrass i nedfällt läge 200 * 110 cm.

svart bäddsoffa skinn
Populär svart prisvärd bäddsoffa i skinn här sett rakt framifrån.

svart bäddsoffa i läder med divan
Samma svarta bäddsoffa i skinn med divan syns här i vinkel snett framifrån.

 

bäddsoffa i sängläge utbäddad som madrass
Soffan i nedfällt läge ger (minst) två sängplatser.

Svart skinnbäddsoffa

Pris : 5695 :-

Köp den här!

Populär och prisvärd svart skinnbäddsoffa med divan, soffan är 298 cm bred vilket gör den väldigt rymlig med plats för 3 till 4 personer som sitter där en av sittplatserna dessutom har en divan. Skinnsoffan är tillverkad i så kallat PU läder vilket är ett lädermaterial där det understa lagret av lädret är behandlat med konstmaterial för att ge det extra hållbarhet och en extra skön yta. Går även att få i en mörkbrun modell om man föredrar det. Stabil stomme tillverkad i MDF och stoppning av kallskum. Bäddmått: 268 * 113 cm.

3 sits bäddsoffa i skinn läder
Billig 3 sits bäddsoffa i skinn.

3 sits bäddsoffa i skinn bakifrån med ryggstöd
3 sitts bäddsoffa i konstläder med fällbart ryggstöd.

 

bäddsoffa nedfälld och utbäddad som säng, bäddmått
3 sits bäddsoffa i skinn i nedfällt läge som säng.

Billig svart bäddsoffa konstläder

Pris : 3895 :-

Köp den här!

Populär och billig bäddsoffa i konstläder, soffan är tillverkad i PU läder vilket innebär att man har behandlat det understa lagret på skinnet med ett konstmaterial för att ge det både extra tålighet samt att göra skinnet skönare att sitta på samt även snyggare. Ryggen fälls enkelt på soffan och bildar på det sättet en bekväm madrass med bäddmåttet 194 * 115 cm. Denna soffa har även en smart förvaring under sittdelen vilket möjliggör förvaring av sängkläder, bäddmadrass eller varför inte tv spel, filmer, tidningar och annat som är bra att ha i anslutning av en snygg och bekväm soffa. Perfekta soffan för studentrummet då den inte bara är snygg utan även tålig, enkel att göra ren genom att bara torka av.

Bäddsoffa skinn

Om du letar efter en bäddsoffa så är en i skinn eller läder / konstläder ett mycket bra alternativ om du inte är helt inne på en i textil då vill säga. Idag är det inte heller speciellt dyrt utan det går även att få tag på billiga skinn och läder bäddsoffor om man är villig att kompromissa med konstläder. Men som vi har visat ovan är det inte heller idag orimligt dyrt med en mycket snygg designerbäddsoffa i läder, en sådan soffa är dessutom något som följer med i många många år även om man byter hem och brukar oftast i längden vara det mer prisvärda alternativet då dom även behåller sitt värde mycket bättre.

Material skinn

Fördelen med att välja skinn eller läder som material är att det förutom den speciella looken och känslan även är ett väldigt tåligt material om man jämför med textil. Det är slitstarkt och blir oftast snyggare med åldern till skillnad mot textil som kan nötas sönder och få “tunna” fläckar om textilen är av sämre kvalitet. Den största fördelen är dock att det är mycket enkelt att rengöra skinn, är olyckan framme och du råkar få spill i form av mat eller vätska i soffan så är det bara att plocka fram trasan, fukta den lite och torka rent. Var dock noga med att kontrollera så att ingen vätska läckt ner mellan dynor och fått kontakt med själva stommen som vanligtvis innehåller trä, lämnar man vätskan där utan att torka upp så kan man skapa röta i stommen över tid.