Hörnbäddsoffa

Populära hörnbäddsoffor.

hörnbäddsoffa mörkgrå
Hörnbäddsoffa i mörkgrå textil sedd från sidan.

Hörnbäddsoffa bäddad med generösa bäddmått
Långsidan på soffan har flyttats för att bilda en sängplats för två personer.

 

hörnbäddsoffa smart förvaring
Generöst med smart och enkel åtkomlig förvaring i soffans sittdelar.

Mörkgrå hörnbäddsoffa i textil

Pris : 8995 :-

Köp den här!

Prisvärd hörnbäddsoffa eller L-bäddsoffa som modellen även kallas som erbjuder generöst med sovplats för två sovande personer, då delen som bildar madrassen är flyttbar kan man själv välja om man vill konfigurera soffan till en dubbelsäng eller till två enkelsängar. Formen på soffan gör att den passar utmärkt att placera i ett hörn som en hörnsoffa med bonusen att denna modell även är bäddbar och har supersmart förvaring. När du konfigurerar soffan till säng så får du även ett litet praktiskt sängbord på sidan som tidigare dolts under den svängbara sittdelen.

Smart förvaring

I stommen finns det två olika utrymmen med smart och enkelt åtkomlig förvaring, ingen risk att du står här och krånglar och får ont i rygg mm, du kommer enkelt åt de generösa förvaringsutrymmena där du med fördel kan förvara sängkläder och bäddmadrass men även ha gott om plats över för övrig förvaring.

Slitstark och bekväm

Soffans ryggkuddar är vändbara vilket ger dom ökad livslängd om olyckan är framme, dessutom är dom kanalsydda vilket innebär att stoppningen är sydd i omgångar i mindre sektioner vilket gör att den inte kan förflytta sig med användning och bilda knöliga och obalanserade kuddar utan dom behåller formen över tid. Slitstark textil som finns i flertalet färger, du väljer enkelt färg via länken nedan.

Mått på hörnbäddsoffa:

  • Bredd: 300 cm
  • Djup: 220 cm
  • Höjd: 94 cm
  • Bäddmått: 160 * 200 cm

 

svart hörnbäddsoffa
Ljusgrå hörnbäddsoffa i textil.

svart hörnbäddsoffa förvaring och bäddad
Soffan förberedd som säng. Notera även den smarta förvaringen och hur lätt tillgänglig den är.

 

hörn på hörnbäddsoffa
Detalj, hörn på soffan. Nackkudden på bild finns som extra tillbehör i en smart och stabil lösning.

Ljusgrå hörnbäddsoffa med smart förvaring

Pris : 7995 :-

Köp den här!

Populär svart hörnbäddsoffa med öppet avslut och smarta förvaringsmöjligheter gör denna soffa till ett riktigt smart och praktiskt val. Ger till vardags plats till hela familjen och erbjuder en öppet avslutad sittdel som man enkelt kan “lyfta på locket” och hitta en generös och smart förvaringsplats för bäddmadrass, täcken, kuddar och sängkläder med mera. Bäddas enkelt ut till en dubbelsäng med bäddmått 140 * 205 cm.

 

Mått på soffa:

Bredd: 242 cm
Djup: 86 cm
Totaldjup: 185 cm
Höjd: 88 cm

Bäddmått:

Längd: 205 cm
Bredd: 140 cm

svart bäddsoffa skinn
Populär svart prisvärd hörnbäddsoffa i skinn här sett rakt framifrån.

svart bäddsoffa i läder med divan
Svart bäddsoffa med rejäla armstöd och divan, passar bra som hörnsoffa.

 

bäddsoffa i sängläge utbäddad som madrass
Soffan i nedfällt läge ger (minst) två sängplatser.

Svart hörnbäddsoffa i skinn

Pris : 5695 :-

Köp den här!

Populär hörnbäddsoffa i skinn med en divandel, soffan är hela 298 cm på bredden vilket gör den väldigt generös och rymlig med gott om plats för 3 sittande personer. Soffan är tillverkad i behandlat konstläder som är en lädertyp där yttersta lagret är behandlat med konstmaterial för att ge extra hållbarhet och en snygg finish. Går även att få i en mörkbrun modell om man föredrar det. Stabil stomme tillverkad i trä och stoppning av skum. Bäddmått: 268 * 113 cm.