U-Bäddsoffa

Populära modeller av U bäddsoffa.

U-bäddsoffa svart
Populär U bäddsoffa här syns den i svart textil.

u bäddsoffa med alla mått
Samma u bäddsoffa som till vänster här med samtliga mått. Bilden är högupplöst, du klickar på bilden för att bättre kunna se måtten.

svart u bäddsoffa bäddad som säng
Bäddsoffan bäddad och klar, bildar en mycket generös och bekväm extrasäng.

nackstöd tillbehör till u bäddsoffa.
Extra tillbehör som köps separat, nackstöd passande u bäddsoffa. Nackstödet har en stålram som sticks ner bakom ryggplymå och framför rygg på soffan vilket ger en mycket stabil konstruktion.

u bäddsoffa ljusgrå
samma bäddsoffa i U modell finns att få i ljusgrått, även denna mycket populär modell.

beige bäddsoffa med två divaner bildar ett u
Finns även att få i beige.

Howard Bäddsoffa 3 sits

Pris : 9495 :-

Köp den här!

Utrymme och förvaring!

Populär och stor U-formad bäddsoffa som ger generöst med utrymme både som säng och som soffa, här syns den i svart textil. Soffan som hela familjen enkelt får plats i samtidigt som det finns utrymme över för gäster. Det blir inte sämre av att soffan även är en praktisk bäddsoffa och dessutom erbjuder extra förvaringsutrymmen i sina divan delar. Vi nämnde att den var populär va? Det är av en anledning, eller flera om man ska vara helt korrekt.

Form och placering.

Bäddsoffan har två divaner vilket ger den dess U form vilket gör den väldigt bekväm och generös med plats men samtidigt underlättar placeringen förutsatt att man har ett rum som erbjuder nog med plats. På vilket sätt underlättar den placeringen när den är så stor kanske är en befogad fråga? Jo, i och med att den har två divaner och bildar en komplett egen enhet passar den att ställa mitt i ett större rum då den “är sin egen ö”. Då den har rejäla armstöd passar den även utmärkt att ställa mot en vägg för att på det sättet bilda en hörnsoffa med en extra divandel, och råkar man ha sådan tur att man har ett rum som passar i storlek perfekt så kan man få till en dubbel hörnsoffa där den står med armstöden mot två separata väggar och ryggen mot långsidan på rummet.

Förvaring U bäddsoffa.

Denna soffa har även en riktigt smart förvaring, divan delarna är ihåliga och går enkelt att fälla upp med en smart lösning av gångjärn och fjädrar vilket gör att man utan bök och fysisk ansträngning kan både stoppa ner och ta upp saker man förvarar i soffan, man får faktiskt väldigt mycket förvaring i denna soffa. Du kan enkelt få plats med sängkläder, lakan, kuddar och bäddmadrass och dessutom få plats över om du till exempel vill förvara tv spel, leksaker eller annat.

Gemenskap, film och tv soffa.

Njut denna U bäddsoffa med hela familjen, vi rekommenderar den starkt om ni har för vana att som hel familj eller större sällskap samlas för att titta på en bra film tillsammans men den fungerar även utmärkt som en naturlig samlingsplats och social knutpunkt i hemmet.

 

Specifikationer svart u bäddsoffa

Tyg: Svart. 54% polyester, 26% acryl och 20% bomull, 25 000 martindale.
Stoppning sittdynor: Kallskum.
Stoppning Rygg: Polyester och fiber.

Generösa bäddmått ger gott om sovplats.

Bäddmått: Generöst bäddmått om 142 cm bredd och 278 cm längd gör att denna bäddsoffa bräcker de flesta hotell sängar när det gäller både bekvämlighet och utrymme. Inga problem för två personer att dela denna sängplats!

Mått U bäddsoffa

Bredd: 310 cm
Totaldjup öppet avslut: 184 cm
Totaldjup divan: 153 cm
Totalhöjd: 82 cmSitthöjd: ca 43 cm
Sittdjup: ca 60 cm

Mått divaner:

Bredd divan: 72 cm
Bredd öppet slut: 82 cm
Ryggstommens höjd: 70 cm
Sittplymå höjd: ca 16 cm

Mått soffrygg:

Ryggstomme djup öppet slut: 132 cm
Ryggstomme totalbredd fram till armstöd: 284 cm
Ryggstommens tjocklek: 12 cm

Mått armstöd:

Armstödsbredd: 20 cm
Armstödshöjd: 56 cm
Armstödsdjup: 86 cm

Övriga mått:

Benhöjd: 4 cm

Utrymme för soffbord: 134 cm